Loading...

Inspireer publiek online in de Triple Studio’s

Livestreams en video-opnames bieden de gelegenheid om een boodschap bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Heden ten dagen is dit dan ook dé manier om in contact te blijven met jouw doelgroepen zoals klanten, relaties en/of aandeelhouders.

Triple Showtechniek heeft intern opnamestudio’s die geheel naar eigen wensen en sfeer kunnen worden gecreëerd door middel van onder andere decor en visuals. Ideaal voor corporate evenementen, productlanceringen, webinars, album presentaties, spelshows of online congressen. Op deze manier laat je dan een geheel eigen en professionele indruk achter. De Triple studio’s zijn volledig ingericht met professioneel licht-, audio- en broadcast-materiaal en worden bediend door ervaren technici die jouw online event naar het hoogste niveau tillen.

Wij denken dan ook graag met jou mee voor op maat gemaakte oplossingen en adviezen om tot een unieke, inspirerende creatie te komen. Dit kan bij één van onze studio’s maar het kan natuurlijk ook op de locatie van jouw keuze.