Triple Showtechniek uw totaalleverancier

Eén van onze belangrijkste takken is het leveren van audiovisuele faciliteiten voor de verschillende evenementen. Omdat Triple Showtechniek zowel audio als licht en video in huis heeft beschikken wij over de capaciteiten om op deze evenementen een totaalpakket aan te bieden. Dit is financieel aantrekkelijk omdat alles wordt getransporteerd vanuit één magazijn en er vaak minder personeel nodig is doordat zij op meerdere vlakken inzetbaar zijn. Om het voor een producent van een evenement te vergemakkelijken kunnen we ook disciplines leveren als podia, rigging (takels en truss), theaterdoeken, showeffecten en communicatie-apparatuur.

Alle elementen in huis

Naast alle technische faciliteiten beschikken wij ook over een creatief team dat gespecialiseerd is in het bedenken van de juiste visuele oplossing voor jou project.
Alles is mogelijk; van stagedesign, videodesign en 3D decor objecten.
Van concept tot uitvoering nemen wij je mee door het hele creatieve traject. Alles wat we doen zal uiteindelijk leiden tot dat ene speciale moment waarop we het publiek meenemen naar een totaalbeleving waar kwaliteit en uniekheid de belangrijkste elementen zijn.