januari 2020

Vacature Project Manager / Backofficemanager 40 uur p/w

2020-01-31T18:33:35+01:0031 januari 2020|Uncategorized|

Wij zijn per direct opzoek naar een Project Manager / Backofficemanager 40 uur p/w De functie: Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte productie met de meest geschikte materialen en een goed geïnformeerde crew. Dit kunnen bedrijfsevenementen zijn, festivals, theaterproducties, televisieproducties, modeshows, etc. Als Backofficemanager ben je de verbindende factor tussen de Accountmanagers, Projectleiders en het Magazijn. Onderstaande taken zijn deel van jouw takenpakket, maar kunnen op termijn nog aangevuld worden door andere gerelateerde taken; Jij bent het aanspreekpunt op technisch vlak voor de accountmanager, de locatie, de klant en de crew. Samen met de werkvoorbereider zorg je voor alle info die nodig is voor de projecten. Jij beheert de materiaal lijst voor jouw producties in ons systeem en zorgt ervoor dat alle projecten correct zijn gedocumenteerd. We houden van een strakke planning; Jij maakt een efficiënte planning op van materiaal en een goede inschatting van nodige crew en het nodige transport; je communiceert hierover met de interne planners elke wijziging geef je te allen tijde direct door aan alle betrokken (interne/externe) partners, en documenteer je in het online programma. De voorbereiding voor een project vind plaats op kantoor in Purmerend. Het kan uiteraard voorkomen dat je mee gaat op productie als aanspreekpunt. Jouw Profiel: Vanuit je passie voor het audiovisuele heb je een technische kennis opgebouwd in licht, geluid of video. Het maakt ons niet uit of je een mooi Bachelor diploma in AV technieken aan de muur hebt hangen, of dat je een drop-out bent die zijn/haar hart is gevolgd en zich heeft ontwikkeld tot de expert die je vandaag bent. Je bent een tech wizzard; het interpreteren van technische plannen, of het opstellen ervan (vb. S-CAD / Autocad)

oktober 2018

Nieuw onderkomen

2019-02-04T17:11:21+01:0017 oktober 2018|Nieuws|

Alweer een jaar zijn we te vinden in ons op maat gemaakte bedrijfspand aan de Polderweg 6 in Purmerend. Met een gloed nieuw magazijn van 1680m2 en uitgebreid kantoor zijn we voorbereid op de toekomst. Deze uitbreiding was hard nodig om de hoge kwaliteit die wij stellen aan onze projecten te kunnen waarborgen. Ook is er rekening gehouden met een aantal wensen van onze opdrachtgevers, zo is er voor de voorbereiding van onze projecten een 3D studio ruimte waar alles aanwezig is om licht en video tot in detail te programmeren. Beschikken we over een multi inzetbare studio voor audio en band repetities, en heeft onze technische dienst meer ruimte voor het onderhouden en repareren van de materialen. Een lang gekoesterde wens dus nu is uitgekomen.

april 2015

Triple Showtechniek wint award ‘Favourite Rental Company’ bij Dutch Live Entertainment Production Awards

2016-10-18T11:04:46+02:0015 april 2015|Nieuws|

Op Maandagavond 13 april vond de eerste editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Tijdens een awardshow in de Amsterdamse De Hallen Studio’s werden professionals uit de live entertainmentindustrie in het zonnetje gezet. Triple Showtechniek heeft de award voor Favourite Rental Company in ontvangst mogen nemen.

juli 2014

Blackmagic uitbreiding

2014-09-09T14:40:58+02:0017 juli 2014|Verhuur|

Videoproducten in de verhuur Per heden heeft Triple Showtechniek een range aan videoproducten van Blackmagic Design in de verhuur. Het assortiment bestaat onder andere uit: ATEM 1 M/E regieset Broadcast Panel met switcher. Inputs: 4x SDI, 4x HDMI Outputs: Analog, SDI, HDMI Aux: 3x op SDI Tally: 4x op XLR Sync: 4x op BNC Converters SDI - HDMI HDMI - SDI SDI - HDMI 4K HDMI - SDI 4K Analog - SDI Ook voor bekabeling, intercom en audio kunt u bij ons terecht om uw set compleet te maken. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling verhuur.

januari 2014

november 2013

Nieuw: d&b in de verhuur

2016-10-18T11:04:46+02:0015 november 2013|Nieuws, Verhuur|

Naast de Max15 en de M4 monitor speakers hebben wij om aan de huidige vraag te kunnen voldoen geïnvesteerd  in verschillende luidsprekers uit d&b Q serie. Verder hebben wij, als Nederlandse primeur,  de D80, het nieuwste versterkertype van d&b audiotechnik in het verhuur pakket opgenomen. Deze vier-kanaals versterker met DSP controller bevat alle d&b luidsprekerspecifieke configuratieparameters, plus uitgebreide matrix-, delay- en equalizerfuncties. De D80 heeft, als eerste versterker ter wereld, een webserver aan boord en kan draadloos worden bediend en uitgelezen middels een laptop, tablet PC of Apple. Wij beschikken momenteel over  Q1 toppen,  Q7 toppen en Q-subs. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de verhuur afdeling.

oktober 2013

Go to Top