Events

Eén van de belangrijkste takken van onze verhuur-afdeling is het leveren van audio-visuele faciliteiten als het gaat om (bedrijfs)evenementen. Omdat Triple Showtechniek zowel audio als licht en video in huis heeft beschikken wij over de capaciteiten om op deze evenementen een totaal-pakket aan te bieden. Dit is financieel aantrekkelijk omdat alles wordt getransporteerd vanuit één magazijn en er vaak minder personeel nodig is doordat zij op meerdere vlakken inzetbaar zijn. Om het voor een producent van een evenement te vergemakkelijken kunnen we ook disciplines leveren als podia, rigging (takels en truss), theaterdoeken, showeffecten en communicatie-apparatuur.

Theater

Vanaf begin 2000 is Triple Showtechniek ook betrokken bij verschillende theater-producties. Dit niet alleen aan de uitvoerende kant maar ook in de ontwerpfase en dry-hire. Verschillende producenten en regisseurs hebben dan ook voor de apparatuur en “know-how” van het Triple team gekozen. Dit is op zich niet zo vreemd daar verschillende van onze technici direct uit de theaterwereld komen. Zowel op audio-, als lichtgebied zijn wij in staat om een theater-productie te begeleiden tot op het verwachte hoge niveau. Zie hier een overzicht van de verschillende acts en producties waar wij in het theater aan hebben mogen meewerken.

Concerten

Het leveren van audio-visuele apparatuur voor concerten is voor ons eigenlijk waar het allemaal om begonnen is
Sinds onze oprichting houden wij ons al bezig met het uitversterken en uitlichten van diverse bands en acts. Dit zowel met materialen als met de uitvoerende technici. Triple Showtechniek is van huis uit gespecialiseerd is in het verzorgen van “Live” optredens, maar heeft zich door jaren heen ook kunnen ontplooien tot gerespecteerde partner als het gaat om het technisch faciliteren van radio- en televisie programma’s.