Midas Consoles is al sinds de oprichting in 1970 marktleider als het gaat om professionele mengtafels. Het begon met de PRO4 waar o.a. Supertramp, Billy Joel, Yes, The Beach boys en Pink Floyd mee toerden. Daarna kwam de PRO5 waar ook o.a. Franz Zappa gebruik van maakte. Later werden al snel de XL3, de XL4 en de Herritage consoles ontwikkelt.

De Heritage 3000 en de XL4 waren op dat moment de mixers waar onder andere acts als Bon Jovi, Alanis Morrisette, AC/DC, Coldplay, Metallica, Alicia Keys, Foo Fighters, The Rolling Stones, Queen, U2, Christina Aguilara, Sir Paul McCartney en Pearl Jam mee de wereld mee over toerden.

2006 Was het jaar dat Midas het digitale tijdperk in ging. Bij de lancering van de XL8 was het direct duidelijk. Nu was er een digitale mixer met een nieuwe standaard in audio-kwaliteit die eenvoudig te bedienen is dankzij een flexibele en creative vormgeving. Deze XL8 werd al snel de keuze voor de grotere toerende acts, theaters en concert-zalen wereldwijd. In 2008 werd de PRO6 ontwikkeld en al snel opgevolgd door de PRO9, de PRO3, de PRO2 (compact) en de PRO1.
Bij Triple Showtechniek zijn we in bezit van de analoge Midas Consoles Heritage 2000 en Heritage 3000 en de digitale Midas Consoles XL8, PRO6 en PRO2.

Met Midas Consoles en het Clair Brothers line-array hebben we bij Triple de top van wereld in huis als het gaat om audio-weergave. Samen met onze professionele gedreven technici kun je elk concert, waar wij deze apparatuur mogen inzetten, optimaal beleven.