Wij zijn per direct opzoek naar een Project Manager / Backofficemanager 40 uur p/w

De functie:
Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte productie met de meest geschikte materialen en een goed geïnformeerde crew.
Dit kunnen bedrijfsevenementen zijn, festivals, theaterproducties, televisieproducties, modeshows, etc.
Als Backofficemanager ben je de verbindende factor tussen de Accountmanagers, Projectleiders en het Magazijn.

Onderstaande taken zijn deel van jouw takenpakket, maar kunnen op termijn nog aangevuld worden door andere gerelateerde taken;

  • Jij bent het aanspreekpunt op technisch vlak voor de accountmanager, de locatie, de klant en de crew. Samen met de werkvoorbereider zorg je voor alle info die nodig is voor de projecten.
  • Jij beheert de materiaal lijst voor jouw producties in ons systeem en zorgt ervoor dat alle projecten correct zijn gedocumenteerd.
  • We houden van een strakke planning; Jij maakt een efficiënte planning op van materiaal en een goede inschatting van nodige crew en het nodige transport; je communiceert hierover met de interne planners elke wijziging geef je te allen tijde direct door aan alle betrokken (interne/externe) partners, en documenteer je in het online programma.
  • De voorbereiding voor een project vind plaats op kantoor in Purmerend. Het kan uiteraard voorkomen dat je mee gaat op productie als aanspreekpunt.

Jouw Profiel:

  • Vanuit je passie voor het audiovisuele heb je een technische kennis opgebouwd in licht, geluid of video. Het maakt ons niet uit of je een mooi Bachelor diploma in AV technieken aan de muur hebt hangen, of dat je een drop-out bent die zijn/haar hart is gevolgd en zich heeft ontwikkeld tot de expert die je vandaag bent.
  • Je bent een tech wizzard; het interpreteren van technische plannen, of het opstellen ervan (vb. S-CAD / Autocad) kent voor jou geen geheimen. Nieuwe computerprogramma’s heb je jezelf in no-time eigen gemaakt.
  • Flexibiliteit is jouw “middle name”… werken in de avond of in het weekend is ook wel eens aan de orde. Last-minute veranderingen zijn geen uitzondering, deze hebben weinig invloed op jouw humeur!
  • En je bent woonachtig in omgeving Amsterdam, Purmerend.

 

Ben jij de gene die zicht hier in herkent? Stuur dan je CV en je motivatie naar rene@tripleshow.nl