Op Maandagavond 13 april vond de eerste editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Tijdens een awardshow in de Amsterdamse De Hallen Studio’s werden professionals uit de live entertainmentindustrie in het zonnetje gezet. Triple Showtechniek heeft de award voor Favourite Rental Company in ontvangst mogen nemen.

Het jurycommentaar luidde: “De winnaar in deze categorie is een jong bedrijf en zeer allround waarbij verhuur de oorspronkelijke basis van het bedrijf is. Dit bedrijf is upcoming, erg servicegericht en verdient de award te winnen.”

Overige winnaars zijn Mike Duijndam (Favourite Person), Tribe Comapny (Favourite Production),  Ahoy Rotterdam (Favourite Venue), MTD (Favourite Service Company), Backbone International (Favourite Production Company) en Gert-Jan Schreuder (Favourite Creative Person). De prijzen werden uitgereikt door onder anderen Roel van Velzen en Jörgen Raymann. Uit handen van Marco Borsato kreeg John Mulder een Special Achievement Award voor zijn jarenlange werk in de live industrie.

Over de Dutch Live Entertainment Production Awards
De laatste decennia is de live entertainmentindustrie uitgegroeid tot een volwassen branche. Maandagavond werden de professionals binnen de entertainmentindustrie die een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet in het zonnetje gezet. De organisatie is in handen van de Stichting Dutch Live Entertainment Production Awards in samenwerking met de Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM).

De jury
De juryleden van de Dutch Live Entertainment Production Awards hebben allen hun sporen verdiend in de live entertainmentindustrie. De jury bestond uit Joost Carlier, Jacqueline Vizee, Henk Schuit, Annejorie Hegge en Herman Braakman.